Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Line up!

Permanent           Makeup

Ultrasonic Peel 

Ultrasonic Peeling er en dyp peeling og rens av huden, som resulterer i en enorm fornying av hudcellene. Den gir en utrolig forfriskende og ren følelse. 

Behandlingen gjør huden fastere og løfter den. Den kan redusere rynker, helbrede og bremse akne, lukke utvidede porer, fjerne den døde overhuden og komedoner, kan redusere arr og stimulere cellene til naturlig fornyelse ved å fremskynde dannelse av kollagen. Ultrasonic Peeling er en rensende ultralydbehandling som gir ny glød til huden, og som passer til alle hudtyper. Perfekt behandling før du skal noe spesielt, for en perfekt og frisk hud. Man kan se resultater etter første behandling, og ved gjentatte behandlinger får man et varig resultat med en synlig vakrere og yngre hud. 

I tillegg til peelingen får du også en innslusing av serum og krem tilpasset din hud, hvor ultralydens høyfrekvente bølgelengder dytter produktene dypt ned i huden og effektivt frisker den opp og gir den vitalitet og fuktighet.

Behandlingen er skånsom og behagelig. 

Forhåndsregler: Etter behandlingen bør man ikke bruke makeup før minst 3 timer etterpå.

Tilfeller hvor behandlingen ikke bør utføres: Pacemaker eller andre større innopererte metalldeler, gravididtet, sår, eksem, lokale hudsykdommer i ansiktet, minst 12 timer før og etter hårfjerning i ansiktet, elektrolys og solarium.

PRISER

Ultrasonic Peel, 60 min, kr 980,-

Kur på 6 behandlinger: kr 3990,-

Hydradermie

Hydradermie er en dyptvirkende fuktighetsbehandling som gir huden en superfrisk glød. Fuktighetsbalansen økes markant samtidig som huden renses og stimuleres ved at vi sluser inn naturlige aktive ingredienser tilpasset din hud.

Dobbel ioniseringsteknikk gir et effektivt resultat fordi behandlingen utføres med både + og – svakstrøm i hvert av de to rulle- og kuleelektrodene, som gjør at de naturlige aktive ingrediensene trenger ned i dypere hudlag og kan virke på cellenivå og på den måten booster de nye hudcellene med energi, oksygen og næring.

Behandlingen passer til alle hudtyper og tilrettelegges individuelt etter behov.

Behandlingen omfatter både ansikt, hals og dècolletè.

Forhåndsregler: Etter behandlingen bør man ikke bruke makeup før minst 3 timer etterpå.

Tilfeller hvor behandlingen ikke bør utføres: Pacemaker eller andre større innopererte metalldeler, gravididtet, sår, eksem, lokale hudsykdommer i ansiktet, minst 12 timer før og etter hårfjerning i ansiktet, elektrolys og solarium.

PRISER

Hydradermie, 60 min, kr 1090,-

Kur på 6 behandlinger: kr 4990,-

Microneedling

Microneedling, også kalt kollagen induksjonsbehandling og dermarolling, er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell microneedling er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner, og til generelt å forbedre hudtone og tekstur.

Microneedling er en revolusjon. Microneedling ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn mange maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasion og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser, og Fraxel til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed utviske rynker og jevne ut arr.

Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.

HVORDAN FUNGERER PROFESJONELL MICRONEEDLING?

Våre microneedling-produkter anvender opp til 540 meget fine nåler for å stimulere kollagen- /elastinproduksjonen. Hudens celler provoseres til å produsere collagen ved å simulere en "skade". Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner slik at kollagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laserbehandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater. Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling.

FORDELER MED MICRONEEDLING

• Ingen hudskader

• Kan behandle solbrun hud

• Behandler hele kroppen

• Passer alle hudtyper

• Behandler meget effektivt tynn og sensitiv hud

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Behandlingsforløp

 • Huden renses og påføres bedøvende krem.
 • Huden rulles med profesjonell microneedle-rulle.
 • Kollagenserum påføres over det behandlede området og huden rulles på nytt.
 • Beskyttende, nærende kollagenserum påføres etter endt behandling.
 • Total behandlingstid 45 - 90 minutter avhengig av område

Resultat

 • Det tar 2-6 uker innen synlig resultat oppnås, ettersom det er den tiden det tar for nytt kollagen og elastin å dannes.
 • Det anbefales en serie på 3-6 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom mellom hver behandling. Hver 14. dag kan du benytte en hjemmerulle og kollagenserum for å oppnå full effekt av behandlingen. Hjemmerullen går ikke like dypt som behandlingsrullen, men bidrar til å øke kollagenproduksjonen mellom behandlingene.
 • Effekten beholdes lenge og gir en gradvis forbedring med lang holdbarhet.

Vanlige reaksjoner

 • Lett rødhet som etter solbrenthet (opptil 1-2 døgn)
 • Ødem / lett hevelse (opptil 1-2 døgn)
 • Tørrhet (opptil 4 døgn) hvis hjemmeprodukter ikke brukes.
 • Lett kløe 

Mindre vanlige reaksjoner

 • Hematom (blodansamling, "blåmerke")
 • Langvarig rødhet og ødem / hevelse

Hva du må unngå i tiden etter

 • Alle hudpleieprodukter annet enn kollagenserumet
 • Direkte sol i 3 dager etter behandlingen (du kan kjøpe en beskyttende krem med solfaktor 50 hos oss som vi anbefaler etter microneedling)
 • Klemme andre, ta deg i ansiktet med skitne hender eller bruke kosmetikk de første 2/3 dagene.

PRISER

 • Ansikt og hals                                  1.490.-
 • Ansikt, hals og decolleté (bryst)       1.990.-
 • Enkelt-arr                                 fra        950,-
 • Strekkmerker                            fra    1.950,-

Kur 3 stk behandlinger ansikt og hals: 3.200,-

Kur 6 stk behandlinger ansikt og hals: 5.500,-